SOCIAL MEDIA CHANNEL MANAGEMENT

 

Je hebt je social channels opgezet of nog niet.
Je post wel regelmatig een ‘update’, maar het potentieel van je social kanalen is zo veel groter dan een ‘gewoon’ communicatie kanaal.

Van product introducties, merkbekendheid, promoties,… tot het vinden van de juiste nieuwe collega. Social is het ideale kanaal om een breed gericht publiek te bereiken en je bedrijf op de kaart te zetten.

STRATEGIE

Alles start uit strategie… We bepalen samen je doelen, KPI’s, ideale kanalen voor je boodschap en wat de meet ankers worden voor je campagnes.


PRODUCTIE

Daarna volgt waar wij goed in zijn: content maken (video en fotografie) die kijkers geboeid binnentrekt in het universum van je bedrijf en je merk.

SOCIALE DISTRIBUTIE

Wij beheren in volle samenspraak je social kanalen en tonen de weg om meer followers, meer likes, meer website bezoekers, meer webshop bezoekers te krijgen en zo door te groeien naar jouw volgende groeimoment als onderneming.
Je krijgt een maandelijkse rapportage van de resultaten en doorlopen samen de volgende stappen op basis van data en de strategische doelstellingen van je team.

ADVERTISING

Wil je betalende advertentie campagnes de wereld insturen dan implementeren we deze ook voor je bedrijf.
Je krijgt ook hier een maandelijkse rapportage plus een strak overzicht van je bestedingsbudget. Je hebt alle touwtjes in handen, maar je moet ’t zelf niet doen.